Over Ons

Crystal Nails Nederland & België

Crystal Nails is een internationaal erkend merk van een toonaangevende fabrikant voor hoge kwaliteit kunstnagel producten verkrijgbaar in 32 landen, waaronder Nederland.

Het Crystal Nails assortiment is uitgegroeid tot een van de meest gevarieerde in de industrie, en heeft nu meer dan 40 soorten builder gels en acryl, meer dan 500 kleuren color gel, 300 color powders en 300 CrystaLac gel polish (waaronder het  unieke One Step CrystaLac systeem), alleen maar om de meest vooropstaande Crystal Nails productlijnen te noemen. Elk seizoen, vernieuwen we ons aanbod met nieuwe innovaties en nieuwe kleuren afgestemd op de laatste trends.

Elite Cosmetix Nederland is importeur voor Crystal Nails en MarilyNails, wij zijn een nagel groothandel die garant staat voor absolute topkwaliteit van al haar opleidingen en nagel producten.  Wij bieden een breed gamma voor zowel beginnende als gevorderde stylist(e) en onze collecties worden regelmatig aangevuld en uitgebreid met nieuwigheden en trends.

Natuurlijk beperken we ons niet enkel als nagel groothandel in Nagel producten maar geven we ook trainingen voor de opleiding nagelstyliste en alle vervolg trainingen op gebied van nagelstyling en nail art.  Voor ons actuele trainingsaanbod kunt u kijken bij de rubriek Amsterdam Nail School.

Crystal Nails Blog

Neem even pauze, leun achterover en geniet van onze blog!
Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping