UNBOXING & WIN

Maak iedere maand kans op een luxe prijs!

Op Crystalnails.nl heb je de mogelijk om de producten uit jou bestelling te delen middels een UNBOXING REVIEW video. Door je persoonlijke ervaringen met anderen te delen, help jij hen met het maken van de juiste keuze. Iedere maand kiezen wij 2 winnende reviews. Heb jij één van deze unboxing review video gepost? Dan win je de luxe prijs van die maand! 

Prijs van maart

Maak deze maand met het opnemen van jouw unboxing video kans op dit luxe winpakket met daarin 3 x “CN SmartGummy Rubber base gel”

Hoe doe je mee?

Kies jouw product

Zoek je product op Crystalnails.nl met behulp van de zoekbalk of klik op de link in jouw orderbevestiging. Deel je persoonlijke ervaringen met het product bij beoordelingen.

Post een unboxing video

Post een leuke unboxing video, deel deze op je tijdlijn en tag @crystalnailsbenelux. In de omschrijving zet je de volgende hashtag #unboxing #crystalnails #crystalnailsbenelux 

Veel succes!

Bedankt voor jouw unboxing video & beoordeling! Lees de voorwaarden voor meer informatie over de actie. 

Tips om een goede review te schrijven

 • Denk aan hoe en of je het product zou aanraden aan een vriend of vriendin.
 • Probeer het product te beschrijven. Hoe ziet de verpakking eruit, hoe is de structuur en hoe ervaar je het aanbrengen van het product? Hoe is het resultaat: doet het product wat het beloofd, hoe is de kleur, bevat het veel kleurpigment ?
 • Kort en bondig (circa 45-50 woorden) is meestal beter dan een té lange review.
 • Vergeet het product geen algemene score te geven!  

Actievoorwaarden

 1. Dit regelement is van toepassing op de review & win-actie van Crystal Nails Benelux
 2. Tijdens de actieperiode van 1 maart 2023 t/m 31 maart 2023 maak je kans op 3 x “CN SmartGummy Rubber base gel” Alle productreviews die binnen deze periode geschreven worden, maken kans.
 3. Je kunt zoveel productreviews schrijven als je wilt, mits je de betreffende producten ook werkelijk heeft besteld op Crystalnails.nl.
 4. Er kan maximaal één prijs gewonnen worden per persoon.
 5. Om een review te kunnen schrijven Crystalnails.nl, heb je een Crystal Nails account nodig. Jouw productreview wordt na ongeveer 72 uur zichtbaar.
 6. Om een unboxing video te posten, dien je Crystal Nails Benelux te volgen op Facebook en Instagram.
 7. Om kans te maken op de aangeboden prijs dient je unboxing review video aan de richtlijnen te voldoen. Deze worden benoemd op de pagina waar je de productreviews kunt achterlaten.
 8. Deelnemers moeten een post-/woonadres in Nederland of België hebben.
 9. Uitgesloten van deelname: Personeel van Crystal Nails Benelux en directe familieleden en het personeel en familieleden van alle partners waar Crystal Nails Benelux mee samenwerkt.
 10. Door deelname aan de actie ga je ermee akkoord dat Crystal Nails Benelux je per e-mail mag informeren over de uitslag van jouw deelname.
 11. Je gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de actie en voor het verzenden van de e-mail met de uitslag over je deelname. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.
 12.  Spel-, type- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Crystal Nails Benelux.
 13. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 14. Je maakt enkel kans op de aangeboden prijzen, indien voldaan is aan de actievoorwaarden.
 15. Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden te wijzigen, aan te vullen, of deelnemers uit te sluiten als deze het volgende bevat of andere richtlijnen overtreedt: Aanstootgevende of discriminerende taal, of andere taal die niet geschikt is voor een openbaar forum. Reclame, ‘spam’ of vermelding van andere producten, aanbiedingen of websites. E-mailadressen, URL’s, telefoonnummers, straatadressen of andere vormen van contactinformatie. Kritische of hatelijke reacties op andere op de pagina geposte beoordelingen of de schrijvers daarvan.
 16. Vragen over deze actie kunnen worden gesteld aanCrystal Nails Benelux: 0294 -775367 of info@crystalnails.nl
 17. Door deelname aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de actievoorwaarden en de algemene voorwaarden.

Over de prijzen en winnaars

 1. Alle winnaars worden persoonlijk per e-mail op de hoogte gebracht over de uitslag van hun deelname. Over de prijs/prijswinnaars kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De trekking van de prijzen vindt op onpartijdige wijze plaats.
 3. De leukste unboxing video, word beoordeeld door het team Crystal Nails.
 4. Iedere maand worden de prijswinnaars van de maand ervoor bekend gemaakt.
 5. Bij winnaars onder de 18 jaar is toestemming van een ouder of voogd vereist.
 6. Het gewonnen prijzenpakket is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping