Een cursus gellak, gel- of acrylnagels

Op lesdagen stellen wij onze producten ter beschikking. Wil je meteen professioneel aan de slag, dan bieden we een voordelig lespakket aan die voorzien is van alle producten die je nodig hebt. Natuurlijk is er de mogelijkheid om losse producten in de groothandel aan te schaffen.

Welk lespakket heb ik nodig? In de omschrijving van de training die je wil volgen staat een link, die uitkomt bij het lespakket van jou keuze.

Kom je er niet helemaal uit, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil je een cursus volgen voor het aanbrengen van gellak of het zetten van verschillende soorten nagels? Bij Royal Nail School in Weesp kies je uit verschillende cursussen, workshops en opleidingen. Door je keuze voor onze programma’s ga je een professionele toekomst als nagelstylist tegemoet. Wij leren je dan ook graag hoe je de nagels van jouw klanten er perfect uit laat zien. Onze lespakketten bevatten alle producten die je nodig hebt tijdens de lesdagen.

Kies voor een cursus gellak of andere specialisatie

Wil je jezelf ontwikkelen als nagelstylist en ben je klaar voor een van onze professionele programma’s? Daarvoor heb je bij ons verschillende opties. Na het afronden van onze basisopleiding tot nagelstyliste, heb je de kans om je verder te specialiseren. Dit kan zijn met een cursus gellak of nagels zetten. Misschien ben je geïnteresseerd in een workshop acrylnagels? Het is allemaal mogelijk, dankzij ons uitgebreide aanbod aan trainingen. Op lesdagen stellen wij onze producten ter beschikking. Wil je meteen professioneel aan de slag? Dan bieden we een voordelig lespakket aan dat voorzien is van alle producten die je nodig hebt. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om losse producten in de groothandel aan te schaffen.

Trainingen op een hoog niveau in Weesp

Ons team traint altijd op hoog niveau en beheerst de nieuwste technieken en trends op het gebied van nagelstyling. Deze technieken leren ze je graag aan tijdens een van de workshops, cursussen of opleidingen. Start je met de cursus gellak? Hiervoor hebben wij een totaalpakket beschikbaar. Ook voor onze workshop acrylnagels en cursus nagels zetten vind je complete lespakketten. Onze trainers leren je, met behulp van de producten, graag alle kneepjes van het vak.

Welk lespakket heb ik nodig?

Om te bepalen welk lespakket je nodig hebt, kijk je in de omschrijving van de training die je wilt volgen. Zo heb je voor een cursus nagels zetten natuurlijk andere producten nodig dan voor een cursus gellak. Ga je voor een workshop acrylnagels? Bekijk dan de link bij de desbetreffende opleiding. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je bereikt ons via info@crystalnails.nl.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 winkelmandje
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping