Een cursus gellak in Weesp

Wil je een cursus gellak volgen bij onze nagelschool in Weesp? Bij Royal Nail School kies je uit verschillende cursussen, workshops en opleidingen. Door je keuze voor onze programma’s ga je een professionele toekomst als nagelstylist tegemoet. Wij leren je tijdens een cursus gellak dan ook graag hoe je de nagels van jouw klanten er perfect uit laat zien. Onze lespakketten bevatten alle producten die je nodig hebt tijdens de lesdagen.

Een professionele cursus gellak

Wil je jezelf ontwikkelen als nagelstylist en ben je klaar voor een van onze professionele programma’s? Maak dan de keuze uit een van onze verschillende opties. Na het afronden van onze basisopleiding tot nagelstyliste, heb je de kans om je verder te specialiseren. Dat kan bijvoorbeeld met een cursus gellak, maar ook voor een workshop over acrylnagels zit je bij ons goed. Het is allemaal mogelijk, dankzij ons uitgebreide aanbod aan trainingen. Op lesdagen stellen wij onze producten ter beschikking. Wil je meteen professioneel aan de slag? Dan bieden we een voordelig lespakket aan dat voorzien is van alle producten die je nodig hebt. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om losse nagelproducten in de groothandel aan te schaffen.

Trainingen op een hoog niveau

Ons team traint altijd op hoog niveau en beheerst de nieuwste technieken en trends op het gebied van nagelstyling. Deze technieken leren ze je graag tijdens een van de workshops, cursussen of opleidingen. Start je met de cursus gellak? Hiervoor hebben wij een totaalpakket beschikbaar. Ook voor onze acrylnagelsopleiding, workshop acrylnagels en cursus nagels zetten vind je complete lespakketten bij onze nagelschool. Onze trainers leren je, met behulp van de producten, graag alle kneepjes van het vak. Na de cursus gellak weet jij dan ook perfect wat het verschil is tussen gel- en acrylnagels en meer.

Kies voor het juiste lespakket

Om te bepalen welk lespakket je nodig hebt, kijk je in de omschrijving van de training die je wilt volgen. Zo heb je voor een cursus nagels zetten natuurlijk andere producten nodig dan voor een cursus gellak of een workshop acrylnagels. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je bereikt ons via info@crystalnails.nl.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping