Nail art opleiding in Weesp

Voor het creëren van de mooiste nail art volg je een opleiding van Royal Nail School in Weesp. Onze opleidingen staan in het teken van perfectie, geduld én plezier. Wil je beter worden in het maken van de mooiste bloemen? Of wil je leren hoe je het beste jewellery kunt verwerken in jouw creaties? Onze nagelstylistes leren het je graag.

Specialiseer jezelf met een nail art opleiding in Weesp

Na het volgen van onze opleiding tot nagelstyliste ben je waarschijnlijk toe aan een specialisatie. Je wilt jezelf bijvoorbeeld verdiepen in het werken met 3D bloemen, het schilderen van abstracte vormen of het maken van bijzondere patronen. Onze trainers helpen je hier graag bij. Of je nu werkt met gel, acryl of Gel Polish; wij weten er alles vanaf. Ons team volgt trainingen op het hoogste niveau en beheerst daarom altijd de nieuwste technieken en trends. Wanneer je een workshop of opleiding volgt voor nail art bij onze nagelschool in Weesp, weet je dus zeker dat je altijd werkt met nieuwe inzichten.

Schrijf jezelf vandaag nog in!

Ben jij ook helemaal enthousiast over onze specialisatieopleidingen, zoals een cursus gellak? Schrijf je dan vandaag nog in! Iedere training heeft een eigen kostenplaatje, welke je op onze website terugvindt. Voor iedere opleiding hebben wij een passend lespakket samengesteld. Je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment met verschillende producten. Voor vragen over een opleiding voor nail art in Weesp zijn wij te bereiken via info@crystalnails.nl of via ons contactformulier.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping