Vanaf heden kunnen wij met gepaste trots onze nieuwe website presenteren! Met een nieuwe huisstijl en nieuwe functionaliteiten. Bij de continue groei en professionalisering van ons bedrijf hoort natuurlijk een professionele uitstraling.

Via de nieuwe website hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn en willen we u graag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes. Ook treft u hier meer informatie aan over onze nieuwe producten, workshops en meer.

Mocht u niet alle informatie op de website vind die u nodig heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Buiten de website kunt u ons natuurlijk ook volgen via onze social media kanalen zoals Facebook. Ook kunt u ons gerust bellen of mailen voor andere vragen.

Leave a Reply

Beste klanten,

💕

Belangrijke bestel en opening informatie:
Vanwege de voorbereidingen en het inpakken van de producten voor Estetika in Brussel, kunt u bestellen tot woensdag 20 maart 12 uur. Bestellingen die na die tijd binnenkomen worden vanaf woensdag 27 maart verzonden.
De groothandel en het bezoek adres zijn gesloten van 21-26 maart. 
Vanaf 27 maart gaan wij weer open en worden bestellingen verstuurd. 
Wilt u ons bezoeken op Estetika en heeft u nog geen toeganskaart? Gebruik code ET621 voor kortingTijdens de Estetika hebben we 15% kassa korting
Met vriendelijke groet,Crystal Nails Team