Crystal Nails Brand Ambassador

Crystal Nails Brand Ambassador

Om als brand ambassador aan de slag te gaan is het belangrijk dat je met Crystal Nails in je salon werkt. Daarnaast zijn productkennis en Crystal Nails technieken een vereiste.

Hoe kom je aan deze kennis? Eigenlijk is het heel simpel; door het volgen van trainingen bij Crystal Nails Benelux. Deze trainingen zijn zo opgezet dat je de producten en technieken leert en beheerst.

Welke trainingen zou ik moeten volgen? Je kan kiezen voor het complete Master Technician programma, hierin zitten de meest voorkomende technieken en komt het grootste deel van de producten aan bod. Het kan zijn dat   je enkele onderdelen al beheerst of reeds hebt gevolgd, we zullen dit samen bespreken en kijken welke trainingen nog een aanvulling zijn om je kennis te vergroten!

Wanneer ben ik klaar om als brand ambassador aan de slag te gaan? Na het afronden van het Master Technician programma, kun je examen doen. Dit examen kun je ook doen na het afronden van de trainingen die                we besproken hebben. We gaan er vanuit dat je dan alle stof beheerst die belangrijk zijn om aan de slag te kunnen als brand ambassador. Je kan eerder Brand Ambassador worden als je een “uitzondering” bent, denk hierbij aan, loyaal, toegewijd, getalenteerd, professioneel etc. We zullen in ieder geval een toelatings opdracht opgeven. De opdracht voor alle Brand Ambassadors wordt bepaald door Crystal Nails Benelux.

Wat gaat er gebeuren als ik Crystal Nails Brand Ambassador ben? Ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan, dan krijg je een Brand Ambassador Certificaat + Brand Ambassador Logo.

Wat verwachten we van jou als Crystal Nails Ambassador? We verwachten dat je actief bent op social media kanalen/groepen en regelmatig posts plaatst met nieuwe designs die online bezoekers aanspreken. In deze posts moeten de gebruikte producten vermeld worden. Hoe de opzet hiervan is zullen we gaan bespreken. Op die manier zullen posts herkenbaar worden en klanten direct weten dat het om Crystal Nails gaat.

Denk hierbij aan Trend design met de nieuwste collectie op een setje nail art tips of een mooie set bij een model.

Heb je na het lezen van alle mogelijkheden, zin om verder te gaan als Crystal Nails Brand Ambassador, stuur ons een e-mail met jouw CV ( Wie je bent, wat je doet, welke producten je gebruikt en waarom jij graag voor Crystal Nails Brand Ambassador wilt gaan en voor meer informatie naar info@crystalnails.nl

Crystal Nails Benelux

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping